Folosim cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Afla mai multe citind Politica cookie-uri

Introducere » Bluze maneca lunga copii » Bluza polo pentru copii alba


        

Bluza polo pentru copii alba


0x

 

Marime
Preţ:
32,0 RON

în coş:
  buc  
Bluza tip polo pentru copii, culoare alba. Gramaj 170 g/mp.  Material 35% bumbac + 65% polyester. Marimi  3/4 ani-14/15 ani. Pentru marimile in cm va rugam vizionati fisierul pdf din josul pagini, la rubrica "Pentru descarcare".

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

MjA3Yz