Folosim cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Afla mai multe citind Politica cookie-uri

Termeni si conditii
Termeni si conditii
Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavostra a termenilor si conditiilor de mai jos.
Informatii cu privire la caracteristicile produselor:
Noi, prin intermediul site-ului tricouri-simple.ro facem tot posibilul sa va prezentam cat mai concret si corect, marimile, culorile, dimensiunile si modelele produselor. Exista totusi posibilitatea infiltrarii anumitor erori in prezentarea produselor. ATENTIE! Din cauza setarilor monitorului, culorile pot diferi de culorile reale ale produselor.
 
Comenzi
Comanda minima pe site este de 50 lei, fara taxe postale. Preturile afisate pe site sunt in RON si contin toate taxele. Taxele de transport nu sunt incluse in pretul initial al produselor. Acestea vor fi trecute separat pe factura. Factura fiscala se emite conform legislatiei aflate in vigoare, din Romania, fiind trimise impreuna cu produsele la adresa mentionata de dvs.
Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si FORTUNA PRINT SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca FORTUNA PRINT SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
FORTUNA PRINT SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.
 
Inregistrarea ca membru
Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
 
Confidentialitatea datelor personale
Tricouri-simple.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Tricouri-simple.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.
 
Limitare de responsabilitate
Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
-intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
-deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
-informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
-posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
-neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
-continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
-produsul comandat nu este pe stoc
-identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment, fara notificare prealabila a preturilor si informatiilor de pe acest site.
 
Fortuna Print SRL
CUI: 34492706
Nr. Reg. Com.: J40/5640/2015
Telefon: 0732.362.704 / 0766/38/268
E-mail: comenzi@fortunaprint.ro  /  fortuna.print@yahoo.com
ZTBmZD