Folosim cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Afla mai multe citind Politica cookie-uri

Introducere » Tricouri clasice copii » Tricou clasic copii gri Keya


        

Tricou clasic copii gri Keya

Tricou 150 gr bumbac


0x

 

Producator: Keya
Marime
Preţ:
13,0 RON

în coş:
  buc  
Producator: Keya

Tricou copii simplu gri, Keya 100% bumbac, 150 gr. Marimi disponibile 5-15 ani. Comanda minima 10 bucati (marca Keya), in diverse combinatii de marimi/culori.

Producator: Keya

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZWE2YmYyN2